EKO vložena zelenjava

Ekološko kmetijstvo je posebna oblika kmetijske pridelave, ki poudarja gospodarjenje v sožitju z naravo. Je način trajnostnega kmetovanja, ki upošteva kmetijo kot celosten, enovit sistem, v smislu tla-rastline-živali-človek in skrbi za ravnovesje vseh vključenih elementov. Ta načela vodijo naše EKO pridelovalce tudi pri vloženi zelenjavi in sadju.  

EKO kmetje spomladi posadijo zelenjavo, jo obdelujejo in skrbijo zanjo vse do stopnje ustrezne zrelosti. Nato jo oberejo, očistijo in še isti dan vložijo v kozarce skupaj z najboljšimi sestavinami iz ekološke pridelave kot so kis, morska sol, pšenični slad in začimbe ipd. Pri ekološko vloženi zelenjavi EKO pridelovalci ponujajo zelenjavo vloženo v različne vrste ekološko pridelanega kisa (jabolčni kis, vinski kis, balzamični kis, kis iz žit).

 

 

Ponudba vložene ekološke zelenjave obsega:

rdeča pesa, kumarice, paprika, mešane solate, stročji fižol, gobice šitake, kislo zelje, kisla repa, kislo zelje, jajčevci, feferoni.
 

Fotogalerija

Pišite nam

Napišite svoje vprašanje, sporočilo, pritožbo ali pohvalo. Veseli bomo vašega sporočila.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

Kontakt

EKO podeželje, z.o.o.

Prekmurska ulica 17

9231 Beltinci


Tel.: /

Fax.: /

Mob.: + 386 41 312 109 (direktor)

E-pošta: info@eko-podezelje.si

Facebook: