Široki rezanci s čemažem

Za pripravo lahkega kosila potrebujete naslednje EKO sestavine:

  • ½ kg širokih razancev
  • čemažev pesto
  • sveže mleti poper
  • sol
  • 50 g parmezana

 

 

 

 

 

 


Priprava:

Zavremo vodo, ki jo solimo in v njej skuhamo rezance. Na hitro podušimo čemažev pesto. Kuhane rezance odcedimo in stresemo v ponev k čemažu, dodamo sol po potrebi, popramo, premešamo in takoj ponudimo s tankimi rezinami parmezana.
 

Pišite nam

Napišite svoje vprašanje, sporočilo, pritožbo ali pohvalo. Veseli bomo vašega sporočila.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

Kontakt

EKO podeželje, z.o.o.

Plese 9A

9000 Murska Sobota


Tel.: + 386 590 76 898

Fax.: + 386 2 530 82 50

Mob.: + 386 41 312 109 (direktor)

E-pošta: info@eko-podezelje.si

Facebook: