Krompirjev pire s čemažem

Okusen krompirjev pire pripavite iz naslednjih EKO sestavin:

  • 60 dag krompirja
  • sol
  • voda
  • čemaž po okusu (sveži ali namaz)
  • kisla smetana (po potrebi)

 

 

 

 

 


Priprava:

Krompir operemo, olupimo in do mehkega skuhamo. Kuhanemu krompirju odcedimo vodo, dodamo na drobno narezan sveži čemaž s kislo smetano ali čemažev namaz (pesto) brez ali s kislo smetano. Z zmečkalnikom vse skupaj temeljito zmečkamo in zmešamo. Takoj postrežemo.
 

Pišite nam

Napišite svoje vprašanje, sporočilo, pritožbo ali pohvalo. Veseli bomo vašega sporočila.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

Kontakt

EKO podeželje, z.o.o.

Plese 9A

9000 Murska Sobota


Tel.: + 386 590 76 898

Fax.: + 386 2 530 82 50

Mob.: + 386 41 312 109 (direktor)

E-pošta: info@eko-podezelje.si

Facebook: