Čemažev kruh po moje

Preizkusite ta recept Izletniške ekološke kmetije Uranjek - "Pri Baronu".

 

Sestavine:

  • moka
  • sol
  • olje
  • kvas
  • čemažev pesto

 

Priprava:
Vmesimo testo, kot običajno za kruh iz sestavin: moka, sol, olje, kvas ter dodamo še na trakce narezan čemaž ali čemaž pesto in ga pustimo vzhajati pol ure, nato premesimo še enkrat in damo v pekač, da ponovno vzhaja. Nato pečemo v ogreti pečici, dokler se kruh lepo ne zapeče. Kruh je izjemno okusen. Poskusite ga tudi vi!

Kontakt

EKO podeželje, z.o.o.

Prekmurska ulica 17

9231 Beltinci


Tel.: /

Fax.: /

Mob.: + 386 41 312 109 (direktor)

E-pošta: info@eko-podezelje.si

Facebook:

 
Projekti