Čemažev kruh po moje

Preizkusite ta recept Izletniške ekološke kmetije Uranjek - "Pri Baronu".

 

Sestavine:

  • moka
  • sol
  • olje
  • kvas
  • čemažev pesto

 

Priprava:
Vmesimo testo, kot običajno za kruh iz sestavin: moka, sol, olje, kvas ter dodamo še na trakce narezan čemaž ali čemaž pesto in ga pustimo vzhajati pol ure, nato premesimo še enkrat in damo v pekač, da ponovno vzhaja. Nato pečemo v ogreti pečici, dokler se kruh lepo ne zapeče. Kruh je izjemno okusen. Poskusite ga tudi vi!

Pišite nam

Napišite svoje vprašanje, sporočilo, pritožbo ali pohvalo. Veseli bomo vašega sporočila.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

Kontakt

EKO podeželje, z.o.o.

Plese 9A

9000 Murska Sobota


Tel.: + 386 590 76 898

Fax.: + 386 2 530 82 50

Mob.: + 386 41 312 109 (direktor)

E-pošta: info@eko-podezelje.si

Facebook: