Stročji fižol s peteršiljem

Solata s stročjim fižolom vsebuje naslednje EKO sestavine:

 

  • 400 g vloženega stročjega fižola
  • 2 stroka česna
  • sol
  • ščepec mletega črnega popra
  • olivno olje
  • majhen šopek peteršilja

 

 

 

 

 

Priprava:


Česen olupimo in nasekljamo ali narežemo na tanke lističe. Peteršilj nasekljamo. Stročji fižol odcedimo, damo v skledo, po okusu dosolimo, popramo, dodamo česen, žlico peteršilja in olje. Peteršilju lahko dodamo po želji tudi nasekljano baziliko. Dobro premešamo.

Pišite nam

Napišite svoje vprašanje, sporočilo, pritožbo ali pohvalo. Veseli bomo vašega sporočila.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

Kontakt

EKO podeželje, z.o.o.

Plese 9A

9000 Murska Sobota


Tel.: + 386 590 76 898

Fax.: + 386 2 530 82 50

Mob.: + 386 41 312 109 (direktor)

E-pošta: info@eko-podezelje.si

Facebook: