Regratova solata s popečenimi kruhki in parmezanom

Sestavine:

  • 150 g regrata
  • 50 g parmezana
  • olivno olje
  • sok 1 limone
  • sol
  • poper
  • popečeni koščki kruha

Priprava:

Regrat je bogat vir vitaminov in mineralov in ga lahko kombiniramo z različnimi listnatimi solatami. Za pripravo te solate dobro očistimo regrat, ga operemeo in osušimo. Parmezan naribamo na tanke lističe. Bel kruh narežemo na kocke in jih popečemo v ponvi na maslu. Nato v skledi dobro zmešamo regrat, olje, sol, poper in limonin sok, na vrh pa potresemo popečene koščke kruha.

Pišite nam

Napišite svoje vprašanje, sporočilo, pritožbo ali pohvalo. Veseli bomo vašega sporočila.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

Kontakt

EKO podeželje, z.o.o.

Plese 9A

9000 Murska Sobota


Tel.: + 386 590 76 898

Fax.: + 386 2 530 82 50

Mob.: + 386 41 312 109 (direktor)

E-pošta: info@eko-podezelje.si

Facebook: