Kozja solata

Za pripravo tega slastnega recepta potrebujemo naslednje EKO sestavine:
 

  • 180 g kozjega jogurta  
  • 300 g rdeče pese
  • 4 čajne žličke posušene mete  
  • 4 vejice sveže mete
  • sol
  • poper

 

 

 

 

 

Priprava:

Rdečo peso skuhamo, olupimo in narežemo na majhne kocke. Dobljene kocke pomešamo s kozjim jogurtom in začinimo s sveže sesekljano meto in suho meto, soljo in poprom. Kozjo solato postavimo v hladilnik za najmanj 1 uro, da počiva in se okusi prepojijo. Preden solato postrežemo jo okraimo še s svežimi listi mete. Kozja solata je odlična ideja za pripravo malice ali lahke večerje.
 

Pišite nam

Napišite svoje vprašanje, sporočilo, pritožbo ali pohvalo. Veseli bomo vašega sporočila.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

Kontakt

EKO podeželje, z.o.o.

Plese 9A

9000 Murska Sobota


Tel.: + 386 590 76 898

Fax.: + 386 2 530 82 50

Mob.: + 386 41 312 109 (direktor)

E-pošta: info@eko-podezelje.si

Facebook: