Hladna kumarična juha

Za pripravo tega slastnega recepta potrebujemo naslednje EKO sestavine:

•    300 g kumar
•    2 dl jogurta
•    1 dl kisle smetane
•    2 – 3 dl čiste kokošje juhe
•    sol
•    črni poper v zrnu
•    7 metinih lističev

 

 

 

 

 

Priprava:
Neolupljene kumare očistimo, razpolovimo in s pomočjo žličke izdolbemo semena. Očiščene kumare zrežemo na koščke, ki jih stresemo v ozko posodo. Dodamo metine lističe, potem pa vse skupaj s paličnim mešalnikom gladko razmešamo. Kumaram primešamo jogurt, kislo smetano in toliko hladne, čiste juhe, da dobimo primerno gostoto juhe. Začinimo jo s soljo in sveže mletim črnim poprom. Nalijemo jo v posodo, pokrijemo s prozorno folijo in čez noč postavimo v hladilnik.

Pišite nam

Napišite svoje vprašanje, sporočilo, pritožbo ali pohvalo. Veseli bomo vašega sporočila.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

Kontakt

EKO podeželje, z.o.o.

Plese 9A

9000 Murska Sobota


Tel.: + 386 590 76 898

Fax.: + 386 2 530 82 50

Mob.: + 386 41 312 109 (direktor)

E-pošta: info@eko-podezelje.si

Facebook: